Search
Filters
Close

How it works for Vendors

1. Why should i see thought LitePurse.in?

Answer : LitePurse helps you tap into a larger customers who want to buy your product on the internet. You will have a larger market and huge potential to build your name online. Some of the ways we help you in selling your products are listed below.

 A. By listing your products on www.LitePurse.in and they get visibility from all the customers visiting.

 B. Exclusive website ex: yourstorename.LitePurse.in . You can promote this to your customers.

 C. Your own Facebook store, where all your products are visible on facebook, and customers can click buy on facebook.

  D. ExclusiveMobile Application for selected customers.

  All the above at free of cost and pay only transaction fee. Get all the above with out any investment.

2. Who are allowed to sell on LitePurse.in?

Answer : Any seller who is valid licenses to sell their products in india.

3. How do i ship the products?

Answer : You can use your own courier/Delivery system. If you do not have our shipping partners will either collect orders from your warehouse/ shop or you will deliver it to them at their specified shipping points.

4. What are the documents need to be provided to LitePurse.in?

Answer :

1 ToS

2 Cancelled Cheque

3 Passport / Aadhaar / Voter Id of Directors

5 VAT Document

6 Registration Number

7 TIN

5. What is the fee that i need to pay to sell via LitePurse.In?

Answer : We don't change any listing fee. We collect transaction fee only on successful order. So absolutely no investment from your side. To know the transaction fee please email your details to info@litepurse.in

6. How do i get my order payment?

Answer : After successful delivery of the product to the customer, your amount will be transferred to your account with in 3 to 7 working days.

7. When can i start selling?

Answer : You can sell as soon as KYC & QC clearance.

8. How many listings i can have ?

Answer : As many as you can.

9. If i can deliver products only with in my area, is it possible to sell products?

Answer : Absolutely. We can have restruction for delivery of products only for certain pincodes.